Dati cascavalul (150 g) pe razatoarea mare. Bateti cele doua galbenusuri, puneti sare si piper. Bateti albusurile spuma tare si amestecati-le cu galbenusurile. Puneti cascavalul, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, pe care le dati la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Puneti pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei asezati pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii