Se fiarbe carnea si se taie pentru salata. Cartofii se fierb si ei in coaja, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie.Se taie ceapa, castravetii si merele pentru salata. Din ou se face o maioneza care se lungeste cu smantana, putin otet si mustar, se condimenteaza cu sare, piper si apoi se amesteca cu legumele si carnea fierte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii