Se fiarbe carnea si se taie pentru salata. Cartofii se fierb si ei in coaja, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie.Se taie ceapa, castravetii si merele pentru salata. Din ou se face o maioneza care se lungeste cu smantana, putin otet si mustar, se condimenteaza cu sare, piper si apoi se amesteca cu legumele si carnea fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii