Salata cu ciuperci,cascaval si porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 g ciuperci proaspete
  • -100 g porumb
  • -100 g cascaval
  • -2 felii muschi afumat
  • -1 castravete
  • -1 ardei capia rosu
  • -3 linguri maioneza
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli si cureti ciupercile,apoi le pui la fiert in apa cu sare si cand sunt gata,le tai marunt.Tai cascavalul si muschiul afumat cubulete,cureti ardeiul,speli castravetele,apoi tai marunt ardeiul si felii subtiri castravetele si le amesteci pe toate cu ciupercile si maioneza.Potrivesti de sare si peper,asezi salata pe un platou,o acoperi cu maioneza si o decorezi cu patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise