Salata cu creson, migdale si prosciutto

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o sfecla rosie
  • - 200 grame de creson
  • - un morcov
  • - o mana de migdale
  • - 6 felii de prosciutto
  • - boabe de porumb
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Sfecla rosie si morcovul se dau pe razatoarea mare.

Migdalele se maruntesc.

Cresonul se taie fasii.

Prosciutto se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga boabele de porumb si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor