Salata cu creson, piept de pui si zeama de portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame piept de pui
  • - o ceapa alba uscata
  • - 200 grame de creson
  • - zeama de la o portocala
  • - 50 ml vin alb
  • - sare
  • - o salata verde
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei.

Pieptul de pui taiat cubulete se prajeste in ulei incins, se adauga vinul si zeama de portocale, se acopera cu un capac si se inabusa la foc mic,

Intr-un bol se pune cresonul taiat fasii, se adauga pieptul de pui si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise