Salata cu creson si carne de gasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de carne de gasca
  • - 300 grame de creson
  • - zeama de lamaie
  • - 3 rosii
  • - o legatura de ridichi
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Carnea de gasca se prepara la gratar, condimentata in prealabil cu tarhon, iar cand este gata se taie cubulete.

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Rosiile si ridichiile se curata, se spala si se taie feliute.

Se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise