Salata cu creson si carne de gasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de carne de gasca
  • - 300 grame de creson
  • - zeama de lamaie
  • - 3 rosii
  • - o legatura de ridichi
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Carnea de gasca se prepara la gratar, condimentata in prealabil cu tarhon, iar cand este gata se taie cubulete.

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Rosiile si ridichiile se curata, se spala si se taie feliute.

Se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor