Salata cu creson si piept de pui, ananas si portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame piept de pui
  • - 200 grame de creson
  • - 10 cubulete de ananas
  • - 4 felii de portocala
  • - tarhon proaspat
  • - 2 linguri sos dulce-acrisor
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu sare.

Cresonul se taie fasii.

Feliile de portocala se curata de pielita alba si se taie cubulete.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga ananasul, sosul dulce-acrisor si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor