Salata cu creson si piept de pui, ananas si portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame piept de pui
  • - 200 grame de creson
  • - 10 cubulete de ananas
  • - 4 felii de portocala
  • - tarhon proaspat
  • - 2 linguri sos dulce-acrisor
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu sare.

Cresonul se taie fasii.

Feliile de portocala se curata de pielita alba si se taie cubulete.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga ananasul, sosul dulce-acrisor si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise