Salata cu creson si sos de iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de piept de pui
  • - condimente pentru carne de pui
  • - o mana de migdale
  • - un catel de usturoi
  • - 100 ml iaurt
  • -ulei
  • - knorr dressing tzatziki
  • -sare
  • - piper
  • - 150 grame de creson

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si apoi se taie cubulete.Se lasa asa 20 de minute dupa care se prajeste in putin ulei.

Migdalele se pun intr-o tigaie Tefal si se prajesc.

Sosul se prepara din iaurt, migdale maruntit, usturoiul tocat marunt, sare si piper.

Intr-un castron se pun cresonul taiat fasii, puiul, se adauga sosul de iaurt si pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise