Salata cu creson si sos de iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de piept de pui
  • - condimente pentru carne de pui
  • - o mana de migdale
  • - un catel de usturoi
  • - 100 ml iaurt
  • -ulei
  • - knorr dressing tzatziki
  • -sare
  • - piper
  • - 150 grame de creson

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si apoi se taie cubulete.Se lasa asa 20 de minute dupa care se prajeste in putin ulei.

Migdalele se pun intr-o tigaie Tefal si se prajesc.

Sosul se prepara din iaurt, migdale maruntit, usturoiul tocat marunt, sare si piper.

Intr-un castron se pun cresonul taiat fasii, puiul, se adauga sosul de iaurt si pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor