Salata cu creson, ton si oua de prepelita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva de ton
  • - 150 grame de creson
  • - 3 castraveti
  • - 6 oua de prepelita
  • - boabe de porumb
  • - otet
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Castravetii se taie rondele.

Cresonul se taie fasii.

Ouale de prepelita se fierb in apa cu sare si cand sunt gata se taie pe jumatate.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga putin otet, boabele de porumb, tonul maruntit si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise