Salata cu creveti si sos de miere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 g nuca de cocos deshidratata
  • 150g frunze spanac
  • 150 g creveti deja gatiti
  • o ceapa rosie tocata
  • 1 mango decojit si taiat cubulete
  • pentru sosul de miere:
  • 3 linguri suc de lamaie verde
  • o lingura miere
  • o lingura mustar
  • 5 linguri ulei de floarea - soarelui
  • sare, piper

Mod de preparare

Se prajeste nuca de cocos intr-o tigaie anti-adeziva fara ulei, timp de 2-3 min. Se amesteca ingredientele pentru sos intr-un castron si se asezoneaza cu sare si piper. Se aranjeaza frunzele de spanac, creveti, ceapa rosie si cuburi de mangi intr-un castron pentru salata. Se presara deasupra nuca de cocos si se toarna sosul cu cit mai putin timp inainte de a servi. Reteta are gust savuros si fara nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise