Se prajeste nuca de cocos intr-o tigaie anti-adeziva fara ulei, timp de 2-3 min. Se amesteca ingredientele pentru sos intr-un castron si se asezoneaza cu sare si piper. Se aranjeaza frunzele de spanac, creveti, ceapa rosie si cuburi de mangi intr-un castron pentru salata. Se presara deasupra nuca de cocos si se toarna sosul cu cit mai putin timp inainte de a servi. Reteta are gust savuros si fara nuca de cocos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii