Cuburile de soia se pregatesc dupa indicatiile de pe ambalaj.Se scurg bine de apa,iar apoi se lasa sa se raceasca.Taiem ceapa rondele si adaugam peste ea otetul diluat cu apa,mierea de albine si sosul de soia.Lasam la macerat aproximativ 20 de minute la temperatura camerei.Adaugam morcovul taiat rondele foarte fine,apoi mai lasam la macerat inca 10 minute.Din ulei si mustar facem un sos,apoi adaugam susanul.Amestecam toate ingredientele: mazarea, porumbul, varza si soia.Adaugam sosul de mustar cu susan .Se serveste intr-un interval de cateva ore.Nu se pastreaza pentru a doua zi pentru ca nu mai este aspectuasa.Daca suntem in sezonul mazarei verzi,aceasta se foloseste cruda.Daca este congelata,se spala cu putina apa si se introduce direct in salata.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii