1. Speli salata si verzele, le tai fideluta si le lasi deoparte.
2. Cureti radacinoasele si ardeii, dai morcovul, partunjelul si telina prin razatoarea cu ochiuri mari, iar ardeiul il tai fasii
3. Amesteci toate legumele, pui sarea, piper, otet dupa gust, omogelizezi salata si o dai pt 20 de minute.
SFAT!!!
Tine salata la frigider mai putin de 30 de minute, pt ca altfel devine amara

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii