Fierbeti pieptii de pui in putina apa, vreme de zece minute, adaugand si 2 linguri de untdelemn. Scoateti-i afara, sarati-i si piperati-i, taiati-i in feliute subtiri.
Taiati si sunca fasii. Stoarceti intr-o cescuta lamaia. Curatati dovleceii de coaja, clatiti-i, apoi dati-i pe razatoare. Amestecati intr-o salatiera dovleceii rasi cu sare, piper, sucul de lamaie si untdelemnul ramas.
Spalati mararul si tocati-l marunt. Taiati jumatate din cascaval in cubulete, iar jumatate dati-l pe razatoare. Amestecati dovleceii cu mararul tocat, fasiile de pui si de sunca, cuburile de cascaval, sarati si piperati dupa gust. Deasupra, puneti cascavalul ras.
Salata devine si mai crocanta, daca presarati pe deasupra alune sarate, prajite si zdrobite in mojar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii