De seara lasam fasolea in apa ca sa putem a doua zi sa o fierbem mai usor,a doua zi o clatim bine cu apa si o punem intr-o oala cu apa sarata.O fierbem pana se inmoaie si o lasam apoi sase raceasca usor.Punem fasolea intr-un bol mare si adaugam ceapa,rosiile uscate,busuiocul,patrunjelul,uleiul,otelul,sarea si piperul.mestecam si lasam sa se patrunda pt 2 ore.Inainte de a servi adaugam inca un pic de ulei de masline si branza de capra,taiata in bucati subtiri.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii