autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , Salate, Salate

Salata cu fetica si carne de porc

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
- 150 grame de fetica taiata fasii, - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins, - 4 rosii taiate feliute, - 4 ridichi taiate feliute, - 2 fire de ceapa verde taiata rondele, - sare, - ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-o salatiera si se adauga sare si ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fetica si carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
salata sanatate

salata sanatate

Castravetii, merele se curata de coaja, se taie felii, morcovii se curata si se rad pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Andreea ce inseamna fetica? Branza feta oare?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 150 grame de fetica taiata fasii
  • - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins
  • - 4 rosii taiate feliute
  • - 4 ridichi taiate feliute
  • - 2 fire de ceapa verde taiata rondele
  • - sare
  • - ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata « vendredi »