autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , Salate, Salate

Salata cu fetica si carne de porc

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
- 150 grame de fetica taiata fasii, - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins, - 4 rosii taiate feliute, - 4 ridichi taiate feliute, - 2 fire de ceapa verde taiata rondele, - sare, - ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-o salatiera si se adauga sare si ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fetica si carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Crema de vinete

Crema de vinete

Se frig vinetele pe gratar sau pe o tava pe aragaz(e mai bine la gratar deoarece fac mult fum in

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se spala si se inteapa din loc in loc cu o scobitoare si se dau la cuptor pt o ora, intorandu-le

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Andreea ce inseamna fetica? Branza feta oare?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 150 grame de fetica taiata fasii
  • - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins
  • - 4 rosii taiate feliute
  • - 4 ridichi taiate feliute
  • - 2 fire de ceapa verde taiata rondele
  • - sare
  • - ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata boeuf Salata boeuf

Se fierb ingredientele, cartofii, morcovii, carnea. Se taie cubulețe, se adaugă mazărea apoi ne ocupăm de maioneză. 2 gălbenușuri

0 voturi    0 comentarii
2h 59 min
Aperitive
Salata cu piept de pui si muschiulet de porc Salata cu piept de pui si muschiulet de porc

Se pun muschiul de porc si pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Se pun ouale la fiert in apa cu un praf de sare timp de 8 minute. Se

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Salata Toscana