autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , Salate, Salate

Salata cu fetica si carne de porc

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
- 150 grame de fetica taiata fasii, - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins, - 4 rosii taiate feliute, - 4 ridichi taiate feliute, - 2 fire de ceapa verde taiata rondele, - sare, - ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-o salatiera si se adauga sare si ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fetica si carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se curata vinetele si dovleceii si se taie cubulete. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca.

16 voturi    5 comentarii
50 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Andreea ce inseamna fetica? Branza feta oare?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 150 grame de fetica taiata fasii
  • - 100 grame carne de porc taiata cubulete si prajita in ulei incins
  • - 4 rosii taiate feliute
  • - 4 ridichi taiate feliute
  • - 2 fire de ceapa verde taiata rondele
  • - sare
  • - ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Fetica este un fel de salata verde, o planta speciala. Cand am fost in Italia, am mancat salata cu fetica si are un gust foarte bun.Sper ca te-am lamurit.Nu e branza feta.Pupici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata indragostita Salata indragostita

Cum iti demonstrezi dragostea fata de omul cu care ai ales sa mergi mana in mana pe acelasi drum? Prin gesturi mici, dar importante. Si

1 vot    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vara