1 Spalati salata, tocati-o in fâsii subtiri si asezati-o pe un platou.
2 Curatati ardeii si tocati-i, impreuna cu castravetele, in cubulete pe care le veti presara peste salata.
3 intr-o craticioara puneti apa cu sare; când da in clocot, puneti sa fiarba inelele de sepie. Când apa clocoteste din nou, stingeti focul si mai lasati inelele in apa inca 5 minute, dupa care scoateti-le, scurgeti-le si clatiti-le cu apa rece.
4 Fierbeti sparanghelul 5 minute in apa cu sare, scurgeti-1, apoi aranjati-1 deasupra salatei impreuna cu sepia, somonul afumat si scoicile.
5 Separat, puneti toate ingredientele pentru sos si amestecati-le energic (eventual cu mixerul, la viteza mica), pâna ce obtinetio compozitie omogena.
6 Cu o lingura puneti o parte din sos peste salata (restul serviti-1 alaturi, intr-un castronel), ornati cu felii de lamâie si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii