Putem folosi un amestec de fructe de mare care se gaseste in comert,insa gustul nu va fi acelasi
Fructele de mare se fierb cu putina apa aproximativ un minut.Daca am procurat calamarul si caracatita in bucati mai meri,acestea se taie la dimensiunea dorita.Nu se adauga prea multa apa,ci doar atat cat sa se innabuse.Se rastoarna fierbintin vasul in care se va servi salata.Se adauga sosul de soia,se amesteca si se lasa la temperatura camerei aproximativ 20 de minute.Orezul se alege,se spala in mai m ulte ape si se fierbe in putin apa timp de 10 minute.Se lasa sa se raceasca.Amestecam galbenusul cu mustarul si adaugam uleiul.Taiem ceapa foarte fin si o adaugam peste fructele de mare.Adaugam apoi castravetele si ardeiul taiat cubulete.Amestecam usor,apoi adaugam sosul de ou cu mustar si ulei si continuam sa amestecam doar de cateva ori numai prin rasturnare.Se adauga nucusoara,sarea si piperul dupa gust.Se lasa la rece inca 30 de minute dupa care se poate servi.Nu se pastreaza pentru a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii