Se pune fasolea alba, fasolea neagra si nautul in castroane separat, se acopera cu apa si se lasa la inmuioat 8 ore. Se fier in vase separate, apou se clatesc sub jetul de apa si se strecoara. Se pun toate intr-un castron si se adauga griul fiert, uleiul de masline , otetul si sarea. Se amesteca bine. Continutul castronului se rastoarana intr-o farfurie mare, se lasa la racit si se orneaza cu seminte de rodii.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii