Reteta postata pe: 20 mai 2009
Ingrediente
1/2 ceasca fasole boabe neagra, 1/2 ceasca fasole boabe alba, 1/2 ceasca naut, 1 ceasca griu, fiert, 1 ceasca seminte de rodii, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se pune fasolea alba, fasolea neagra si nautul in castroane separat, se acopera cu apa si se lasa la inmuioat 8 ore. Se fier in vase separate, apou se clatesc sub jetul de apa si se strecoara. Se pun toate intr-un castron si se adauga griul fiert, uleiul de masline , otetul si sarea. Se amesteca bine. Continutul castronului se rastoarana intr-o farfurie mare, se lasa la racit si se orneaza cu seminte de rodii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu griu, rodii si legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate