autor:

Fara foto

» » Salate

salata cu jambon

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2008

Ingrediente
1/4 de varza alba mijlocie,15 masline negre,200 gr jambon ,2 oua,sare ,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie varza fideluta ,se fierb ouale si se taie rondele, se scot samburii maslinelor si se taie in rondele, se taie jambonul cuburi, se pune totul in salatiera si se asezoneaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata cu jambon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu feta si jambon crud afumat

Salata cu feta si jambon crud afumat

Am taiat cubulete branza, patrate mai mari jambonul si legumele le-am feliat in 4 rosiile si jumatati

6 voturi    7 comentarii
10 min
Salate cu carne
Salata bulgareasca de post

Salata bulgareasca de post

Feliem legumele. Incorporam legumele cu uleiul de masline, o lingura, doua de maioneza de post,

58 voturi    10 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/4 de varza alba mijlocie,15 masline negre,200 gr jambon ,2 oua,sare ,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA BOEUF