1) Se spala legumele sub jet apa 2) Se curata de coaja castraveti, dovlecelul 3) Ardeii grasi se curata de seminte si se scot cotoarele 4) Se fierbe un ou tare (3 min), se curata de coaja, se taie pestisori 5) Se taie julienne (felii lungi) castracetii (castravetii se lasa apoi putin la scurs pina se monteaza pe farfurie), dovlecelul, ardeii grasi , gogosarul 6) Se monteaza pe farfurie : castravetii, dovlecelul, ardeii grasi, gogosarul, feliile de ou , semintele 8) Se asezoneaza cu un praf de sare, se pune cascavalul ras 9) Se pregateste dressingul din apa si"Knorr tzatziki" si se toarna peste salata chiar inainte de servire cu o lingura de ulei masline 10) Se toaca si se adauga patrunjel si marar

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii