Dam morcovii pe razatoarea mare sau ii taiem cu dispozitivul pentru legume.
Incingem uleiul intr-o tigaie si calim morcovii 7 minute, pana se inmoaie un pic. Sa nu fie moi, ci cum s-ar spune, pe jumatate fierti.
Intr-un bol amestecam iaurtul cu usturoiul pisat sau tocat, adaugam morcovii raciti, stafidele, condimentele. Dupa gust, se poate pune si zeama de lamaie.
Se orneaza cu masline si frunze de patrunjel.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii