Mai intai faceti sosul. Lasati deoparte citeva frunze de busuioc pentru decor, iar pe celelalte tocati-le nu prea marunt si zdrobiti-le intr-un mojar impreuna cu un praf de sare. Aduagati putin ulei si amestecati, obtinind un delicios sos de busuioc. Rupeti brinza cu atentie pe un platou mare de servit. Taiati rosiile bucati mai mari si asezonati-le intr-un castron cu ceapa verde, ulei de masline , putin otet cu ierburi aromate, asre si piper. Puneti rosiile peste mozzarella si turnati sosul de busuioc. Presarati frunzele de busuioc ramase si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii