Spalam bine carnea de pui si o taiem felii subtiri, am condimentat-o cu sare, piper si am facut-o pe grill. O data rumenita, carnea de pui se taie bucatele. Intr-un vas mare pasem branza alba cremoasa cu o furculita, apoi adaugam branza Fagaras cu patrunjel, crema de branza Philadelphia si smantana si amestecam pana cand obtinem o pasta cremoasa. Incorporam apoi puiul taiat bucatele si nucile taiate la fel, in bucati nu foarte mici. La final se pune mararul tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii