Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după ce este prăjită se rulează ca o clătită.
Din smântână, muștar (eventual cu hrean), oțet îndoit cu apă, piper și verdeața tocată se face un sos fluid, după gust.
Pe o farfurie adâncă se pun frunzele de salată verde, apoi se taie omleta ca și o ruladă și se pun rulourile peste salată, se adaugă feliile de ridiche și se stropește totul cu sosul de smântână. Pe deasupra se mai poate adăuga sare, piper și verdeață, după dorință.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii