Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după ce este prăjită se rulează ca o clătită.
Din smântână, muștar (eventual cu hrean), oțet îndoit cu apă, piper și verdeața tocată se face un sos fluid, după gust.
Pe o farfurie adâncă se pun frunzele de salată verde, apoi se taie omleta ca și o ruladă și se pun rulourile peste salată, se adaugă feliile de ridiche și se stropește totul cu sosul de smântână. Pe deasupra se mai poate adăuga sare, piper și verdeață, după dorință.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii