Se taie cascavalul si sunca in forma de cubulete. Pe un platou se asaza alternativ straturi de cascaval, sunca, ou fiert tare dat pe razatoare, ajutandu-se periodic legarea acestora cu maioneza. Se incepe cu o baza mai mare si se micsoreaza spre varf, sugerandu-se astfel forma piramidala. In acest scop se foloseste un cutit cu lama lata sau o paleta, cu ajutorul carora se taseaza bine ingredientele. In final, cand piramida este gata, se mai da pe razatoarea fina un ou fiert tare. De asemenea, se spriteaza branza topita din tub dupa ce in prealabil tubul a fost intepat cu un ac.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii