Pastele se fierb , se trec printr-un jet de apa rece, apoi intr-o tigaie se calesc intr-o lingura de ulei de masline, se adauga usturoiul pisat, mustar, sare si piper. Ardedii si rosiile se taie felii. Spanacul se taie felii , se amesteca cu pastele, ardeii, rosiile, se pun uleiul si mustarul deasupra. Deasupra se pune cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii