autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu peste

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o scrumbie afumata de 600-700 g, 1 lamîie, 3 cepe potrivite, sare, piper, , 2 rosii, patrunjel, 300 g de maioneza.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Alegeti fileurile, taiati-le in cuburi mici si puneti-le in salatiera.
Adaugati ceapa taiata fin, asezonati cu zeama de lamîie, potriviti de sare
si piper. Decorati salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si
aplicati-i de jur-imprejur o coroana de maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata asortata cu peste si oua

Salata asortata cu peste si oua

Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri

53 voturi    20 comentarii
45 min
Salate din oua
Salata

Salata " Dezlegare la peste "

Taiem in cubulete scrumbia (curatata de intestine, spalata si desarata 1-2 ore in apa), dezosata

10 voturi    12 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • o scrumbie afumata de 600-700 g
  • 1 lamîie
  • 3 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • 300 g de maioneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA MIXTA ALEGRE