Se curata salaul si se taie in bucati. Ciupercile se spala in 5-6 ape. Ceapa se taie marunt si se pune cu ulei si cu ciupercile taiate felii sa fiarba inabusit, in apa ce se lasa de la ciuperci, pâna scade. Apoi se pun bucatile de peste, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si se tin la cuptor pâna când pestele este fiert. Se lasa sa se rumeneasca putin si se serveste cu felii de lamâie. Cine doreste pune 1/2 pahar cu smântâna si 2 linguri de brânza rasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii