Se curata salaul si se taie in bucati. Ciupercile se spala in 5-6 ape. Ceapa se taie marunt si se pune cu ulei si cu ciupercile taiate felii sa fiarba inabusit, in apa ce se lasa de la ciuperci, pâna scade. Apoi se pun bucatile de peste, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si se tin la cuptor pâna când pestele este fiert. Se lasa sa se rumeneasca putin si se serveste cu felii de lamâie. Cine doreste pune 1/2 pahar cu smântâna si 2 linguri de brânza rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii