autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu peste afumat

Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250 g peste afumat,2 cepe, morcov, telina, mere,1 castravete murat,50 ml ulei,30 ml otet,20 g zahar,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aseaza pestele intr-un castron se adauga moprcovul si telina rase,ceapa taiata pestisori,castravetele taiat felii subtiri si merele curatate si taiate cuburi.Separat se face un so sos din ulei,zahar,sare si piper care se adauga la compozitia de peste.Se amesteca bine si se serveste dupa cateva ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cartofi si peste afumat

Salata de cartofi si peste afumat

Pasul 1: Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Pasul 2: Pregatim aragazul si o cratita

6 voturi    6 comentarii
45 min
Salate reci
Salata de rucolla cu peste afumat

Salata de rucolla cu peste afumat

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g peste afumat,2 cepe, morcov, telina, mere,1 castravete murat,50 ml ulei,30 ml otet,20 g zahar,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata