Autor:
amalia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 mai 2009
Ingrediente
* 250 g peste afumat, - 2 cepe, - 1 morcov, - 1 telina, - 2 mere, - 1 castravete murat, - 50 ml ulei, - 30 ml otet, - 20g zahar, - sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Asezi intr-un bol pestele afumat taiat bucatele, adaugi morcovul, telina si marul date pe razatoare, ceapa taiata pestisori si castravetele taiat felioare subtiri.
Separat faci vinegreta din ulei, otet, zahar, sare si piper, pe care o torni peste compozitia din bol. Amesteci bine si servesti dupa cateva ore.
Poti adauga si cartofi fierti sau masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul
2 voturi
10 comentarii
20 min
Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert cu un pic de sare. Dupa ce au fiert
19 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate