autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu peste afumat

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
o scrumbie afumata de 600-700 gr., 1 buc. lamiie, 3 buc. ceapa potrivita, sare, piper, 2 buc. rosii, patrunjel, 300 gr. maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg fileurile, se taie in cuburi mici si se pun in salatiera. Se adauga ceapa taiata fin, se asezoneaza cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper. Se decoreaza salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si se aplica de jur-imprejur o coroana de maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cartofi si peste afumat

Salata de cartofi si peste afumat

Pasul 1: Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Pasul 2: Pregatim aragazul si o cratita

6 voturi    6 comentarii
45 min
Salate reci
Salata Peste afumat MARIANA

Salata Peste afumat MARIANA

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele

5 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • o scrumbie afumata de 600-700 gr.
  • 1 buc. lamiie
  • 3 buc. ceapa potrivita
  • sare
  • piper
  • 2 buc. rosii
  • patrunjel
  • 300 gr. maioneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Chec de ciuperci