autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu peste afumat (orice tip de peste)

Autor: Firican Cornelia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Firican Cornelia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2005

Ingrediente
250 g peste afumat, 4 cartofi mari, 2 morcovi, 5 linguri maioneza, 3 buc castraveciori murati sau, 1buc gogosar murat, 1 buc ceapa, 50 ml otet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert cartofii necuratati si morcovul .Se taie ceapa solzisori si se pune in otet .Se taie cubulete castravetii ,pestele,cartofii ,morcovul si se amesteca cu ceapa scursa din otet si maioneza.se lasa la frigider pina la servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat (orice tip de peste)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu fusilli

Salata de ton cu fusilli

Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu peste
Salata verde cu ton

Salata verde cu ton

Se spala salata si se taie fasiute. Ceapa rosie se taie rondele. Ardeii capia se curata de seminte

27 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 250 g peste afumat
  • 4 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 5 linguri maioneza
  • 3 buc castraveciori murati sau
  • 1buc gogosar murat
  • 1 buc ceapa
  • 50 ml otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salata cu ton si naut