autor:

» » Salate

Salata cu peste afumat (orice tip de peste)

Autor: Firican Cornelia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Firican Cornelia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2005

Ingrediente
250 g peste afumat, 4 cartofi mari, 2 morcovi, 5 linguri maioneza, 3 buc castraveciori murati sau, 1buc gogosar murat, 1 buc ceapa, 50 ml otet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert cartofii necuratati si morcovul .Se taie ceapa solzisori si se pune in otet .Se taie cubulete castravetii ,pestele,cartofii ,morcovul si se amesteca cu ceapa scursa din otet si maioneza.se lasa la frigider pina la servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste afumat (orice tip de peste)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 250 g peste afumat
  • 4 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 5 linguri maioneza
  • 3 buc castraveciori murati sau
  • 1buc gogosar murat
  • 1 buc ceapa
  • 50 ml otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata orientala cu somon afumat