Salata cu piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept curcan
  • 1 telina mica rasa
  • 2 cozi de telina
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • sare aromata
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de curcan se fierbe in apa cu sare,boabe de piper,foi de dafin,dupa care se lasa sa se raceasca;se taie pieptul bucati potrivite care se asaza intr-un bol.Se adauga telina data pe razatoarea mica,cozile de telina tocate,ceapa taiata marunt,marar si patrunjel tocat,ulei si sare aromata.Se poate imbogati salata cu putina branza de capra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise