- pieptul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se taie cubulete;
- ridichile se spala si se taie in 4, la fel si rosiile cherry;
- ardeii se taie pe lungime in fasii subtiri, iar salata verde se spala, se usuca si se rupe;
- ciupercile se curata, se taie felii si se trag la tigaie in unt, condimentate cu putina sare si piper;
- dupa ce ciupercile s-au calit se adauga peste pieptul de pui si celelalte legume, se adauga si branza taiata cubulete, ouale fierte taiate felii, iar la sfarsit un dressing de iaurt (iaurt, putin ulei, zeama de lamaie, sare, piper, marar, patrunjel).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii