Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in cubulete. Totodata curatam telina de coaja si o punem la fiert. Dupa ce s-a racorit, o taiem si pe aceasta in cubulete. Cat timp pieptul si cu telina se fierb, pregatim maioneza de casa din 2 galbenusuri fierte, un galbenus crud, zeama de lamaie si ulei. Amestecam pieptul de pui, cu telina si cu maioneza si omogenizam foarte bine. Am observat ca aceasta salata merge foarte bine cu miez de nuca. Potrivim de sare si piper si decoram dupa imaginatie!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii