Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm.Bucatile de praz se fierb intr-o oala cu apa sarata timp de 15 min pina se inmoaie.
Uleiul de masline se incalzeste intr-o tigaie cu fundul gros si in el se caleste la foc mic usturoiul pina se inmoaie, fara sa se faca maro.
Se scoate usturoiul si se arunca, se adauga rosiile, cimbru si vinul. Se amesteca usor si se ferbe la foc mic aproximativ 10 min. Apoi se adauga sarea si piperul,se amesteca usor si se gusta sosul. Acesta trebuie sa fie putin gros. Se scoate prazul din oala cu spumiera si se lasa sa se scurga in strecuratoare, apoi se pune pe un platou mare si se toarna deasupra sosul fierbinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii