Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma de turnulet.
Pieptul de pui se taie in transe subtiri, se gatesc pe gratar si apoi se taie julienne.
Branza feta se portioneaza in bucati mari.
Rosiile se feliaza.
Se face dressig-ul astfel : intr-un bol se pune mustarul, se adauga otetul de busuioc, sare, si se toarna uleiul de masline in fir subtire ( ca la maioneza ). Se amesteca bine, iar la sfarsit se pune putin apa rece, daca sosul a iesit prea gros.
Porumbul se fierbe separat in apa cu putina sare.
Pieptul de pui si branza feta se pun pe turnuletul de salata verde, de jur-imprejur se pun feliile de rosii, se aseaza in varf porumbul si se decoreaza cu miez de nuca.Se asezoneaza salata cu dressig-ul prezentat anterior.Se poate presara verdeata proaspat tocata.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii