Se indeparteaza pielita de pe puiul fiert, se desface carnea de pe oase si se taie fasii subtiri si scurte.
Cartofii curatati de coaja se taie felii de aceleasi dimensiuni.
Castravetii la fel.
Se amesteca intr-un castron puiul, cartofii, castravetii si ciupercile scurse, avand grija sa nu se sfarme cartofii.
Se incorporeaza sosul Worchester in maioneza, se amesteca cu puiul si legumele, se sareaza si se pipereaza.
Se aranjeaza salata pe un platou putin mai adanc, se garniseste cu feliile de ou, jumatatile de maslina si frunzulitele de patrunjel verde si se tine la rece pana cand va fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii