Puiul se fierbe in apa cu putina sare, pana se inmuaie. Se taie fasii subtiri si se lasa la racit. Painea se taie cubulete si se prajeste in unt. Ardeiul se taie cubulete, rosiile se taie felii, salata se taie fasii, se pun intr-un bol, se adauga puiul, ouale taiate felii, crutoanele. Se adauga un sos vinegreta la alegere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii