Salata cu somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 415 g somon la conserva scurs si maruntit cu o furculita
  • 350 g paste in forma de scoica
  • 75 g frunze de spanac tanar
  • 3 cepe verzi taiate subtire
  • 250 g rosii cherry taiate pe jumatate
  • pentru dressing:
  • 1/2 cana iaurt (gras)
  • 1/2 cana maioneza light
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri marar tocat foarte fin
  • 2 linguri capere la borcan scurse si maruntite
  • sare si piper macinat

Mod de preparare

Gatiti pastele intr-un vas mare de apa, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le, dati-le sub jet de apa rece si transferati-le intr-un bol mare.

Adaugati in bol ceapa verde, somonul, rosiile cherry si frunzele de spanac.

Faceti dressingul de iaurt combinand ingredientele: maioneza, sucul de lamaie, mararul tocat si caperele intr-un vas, asezonati cu sare si piper.

Turnati dressingul peste paste si legume, amestecati usor si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise