Gatiti pastele intr-un vas mare de apa, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le, dati-le sub jet de apa rece si transferati-le intr-un bol mare.
Adaugati in bol ceapa verde, somonul, rosiile cherry si frunzele de spanac.
Faceti dressingul de iaurt combinand ingredientele: maioneza, sucul de lamaie, mararul tocat si caperele intr-un vas, asezonati cu sare si piper.
Turnati dressingul peste paste si legume, amestecati usor si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii