autor:

Cristina Omer

» » Salate

Salata cu sos de soia si ghimbir

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
o varza chinezeasca (creata), 2 gulii de dimensiuni potrivite, 6 fire de ceapa verde, taiate fâsii, 4 rosii pitice, 125 gr fasole verde pastai, 125 gr muguri de fasole, 2 linguri coriandru proaspat, tocat marunt, , Pentru sos, 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 4 linguri sos de soia, o bucata de ghimbir de circa 2,5 cm, curatata de coaja si data prin razatoarea mica, zeama si coaja rasa de la o lamâie, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Se spala varza si se toaca foarte marunt si se aseaza pe un platou.
Se curata guliile si se taie in felii subtiri.
Ceapa verde se taie in bucati de 2.5 - 3 cm lungime,care ulterior se va taia in fasii subtiri.
Fiecare rosie se taie in sase felii.
Se fierbe fasolea 2-3 minute in apa clocotita,dupa ce le scoateti le taiati in jumatate pe diagonala.
Puneti toate legumele peste varza din platou.Pe deasupra presarati coriandru tocat.
Pentru a prepara sosul,se amesteca toate ingredientele pâna la obtinerea unei compozitii omogene din care se va turna putin peste salata din platou, iar restul se va servi in bol separat langa salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sos de soia si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se curata merele, morcovul si telina si se dau pe razatoarea marea(doar marele si morcovii), telina

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de fasole alba cu masline

Salata de fasole alba cu masline

Fasolea alba se fierbe schimndu-se 3-4 ape. In ultima apa se pune si sare. Dupa ce a feirt se scurge

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    interesanta reteta. Imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • o varza chinezeasca (creata)
  • 2 gulii de dimensiuni potrivite
  • 6 fire de ceapa verde
  • taiate fâsii
  • 4 rosii pitice
  • 125 gr fasole verde pastai
  • 125 gr muguri de fasole
  • 2 linguri coriandru proaspat
  • tocat marunt
  • Pentru sos
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 4 linguri sos de soia
  • o bucata de ghimbir de circa 2,5 cm
  • curatata de coaja si data prin razatoarea mica
  • zeama si coaja rasa de la o lamâie
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

interesanta reteta. Imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Mini ardei umpluti cu branza Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Turnulete de pui, vinete si dovlecei Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de beouf