Ingrediente
Ingrediente si cantitati pentru 5 portii:, , 300 g sunca de pui, 200 g bacon, 300 g cartofi fierti in coaja, 200 g rosii, 1 ardei gras verde, 100 g masline negre., , Sosul:, , 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri patrunjel si marar verde, tocate, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Intr-o tigaie, se prajeste 2 minute baconul, taiat fideluta, si se adauga cald, peste cartofii din castron.
3. Rosiile se spala si se taie cuburi, care se pun in castron impreuna cu ardeiul gras, spalat, curatat de seminte si taiat fideluta, si sunca de pui, taiata fasii.
4. Din ulei, zeama de lamaie, sare si 1 lingurita sare se face un sos care se pune peste tot amestecul
Pofta buna !