autor:

Corina Nechifor

» » Salate

Salata cu ton si sfecla rosie

Autor: Corina Nechifor (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corina Nechifor (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1-2 conserve de ton maruntit, 1 sfecla potrivita, cateva de felii ardei gras (orice culoare), maioneza, cateva picaturi de lamaie, condimente pentru peste, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Sfecla se pune la fiert in jur de o ora. Dupa ce a fiert, se lasa un pic la racit, apoi se decojeste si se taie cu ajutorul unui robot de bucatarie sau se poate rade pe razatoare. Se adauga in sfecla tonul din conserva scursa de lichid si cateva bucatele de ardei. Se amesteca cu maioneza. Se adauga si condimente pentru peste. Se potriveste gustul cu sare si piper.Se poate manca dupa maxim 5 minute de la preparare!

E pur si simplu delicios-si asta va spune cineva care nu era innebunit dupa sfecla!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

10 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata  Happy Fish

Salata Happy Fish

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1-2 conserve de ton maruntit
  • 1 sfecla potrivita
  • cateva de felii ardei gras (orice culoare)
  • maioneza
  • cateva picaturi de lamaie
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata de peste