autor:

Corina Nechifor

» » Salate

Salata cu ton si sfecla rosie

Autor: Corina Nechifor (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corina Nechifor (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1-2 conserve de ton maruntit, 1 sfecla potrivita, cateva de felii ardei gras (orice culoare), maioneza, cateva picaturi de lamaie, condimente pentru peste, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Sfecla se pune la fiert in jur de o ora. Dupa ce a fiert, se lasa un pic la racit, apoi se decojeste si se taie cu ajutorul unui robot de bucatarie sau se poate rade pe razatoare. Se adauga in sfecla tonul din conserva scursa de lichid si cateva bucatele de ardei. Se amesteca cu maioneza. Se adauga si condimente pentru peste. Se potriveste gustul cu sare si piper.Se poate manca dupa maxim 5 minute de la preparare!

E pur si simplu delicios-si asta va spune cineva care nu era innebunit dupa sfecla!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1-2 conserve de ton maruntit
  • 1 sfecla potrivita
  • cateva de felii ardei gras (orice culoare)
  • maioneza
  • cateva picaturi de lamaie
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton cu salata verde