. Salata cu untisor , anghinare si parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati de anghinare
  • - 200 grame de untisor
  • - 100 grame de parmezan
  • - 100 grame piept de pui
  • - 2 rosii
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Anghinarele se fierb in apa cu sare, pana se inmoaie cozile aproximativ 15 minute.Cand sunt gata se scot si se toaca fasii

Untisorul se taie fasii

Parmezanul se rade pe razatoarea fina.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delicat

Rosiile se spala si se taie cubulete

Se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise