Anghinarele se fierb in apa cu sare, pana se inmoaie cozile aproximativ 15 minute.Cand sunt gata se scot si se toaca fasii
Untisorul se taie fasii
Parmezanul se rade pe razatoarea fina.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delicat
Rosiile se spala si se taie cubulete
Se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii