. Salata cu untisor , anghinare si parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 bucati de anghinare
  • - 200 grame de untisor
  • - 100 grame de parmezan
  • - 100 grame piept de pui
  • - 2 rosii
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Anghinarele se fierb in apa cu sare, pana se inmoaie cozile aproximativ 15 minute.Cand sunt gata se scot si se toaca fasii

Untisorul se taie fasii

Parmezanul se rade pe razatoarea fina.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delicat

Rosiile se spala si se taie cubulete

Se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise