Se prepara sosul vine-greta amestecand ingredientele mentionate. Separat, se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja, se taie felii si se amesteca cu vinul, intr-un castron.
Cand vinul este absorbit in intregime, se adauga jumatate din sosul vinegreta, se acopera si se lasa in frigider.
Cu restul de sos vinegreta se acopera fasolea verde si se pune la frigider. Pe un platou, se asaza frunze de salata verde, se pun felii de cartofi marinati, iar fasolea se pune in centru.
Se adauga rosiile taiate felii, bucatile de ton, ouale taiate felii, masline (cu sau fara coaja).
Se presara cu capere, patrunjel si ceapa verde tocata. Deasupra se pun fileurile de ansoa
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii