autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

SALATA DE ANDIVE

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 capatina salata verde, 6 andive belgiene, 2 linguri mustar Dijon, 1/2 lingurita cimbru pisat, 2 lingurite sos de soia, sare,piper, 6 linguri ulei de masline, 4 linguri otet rosu, 2 oua fierte tari tocate, 4linguri patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe un platou se aranjeaza frunzele de salata andivele se taie rondele si se pun deasupra . Intr-un vas(borcan cu capac,cel mai bine) se amesteca mustarul,cimbrul,sosul de soia,sarea,piperul,uleiul si otetul.Se pune capacul borcanului si se agita bine. Se pun ouale tocate si se mai agita Se adauga patrunjelul. Se pune peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE ANDIVE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

 Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 capatina salata verde
  • 6 andive belgiene
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 1/2 lingurita cimbru pisat
  • 2 lingurite sos de soia
  • sare,piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet rosu
  • 2 oua fierte tari tocate
  • 4linguri patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ratatouille Ratatouille

Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua

8 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Legume delicioase cu piept de pui Legume delicioase cu piept de pui

Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata GreenLake