autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

SALATA DE ANDIVE

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 capatina salata verde, 6 andive belgiene, 2 linguri mustar Dijon, 1/2 lingurita cimbru pisat, 2 lingurite sos de soia, sare,, 6 linguri ulei de masline, 4 linguri otet rosu, 2 oua fierte tari tocate, 4linguri patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe un platou se aranjeaza frunzele de salata andivele se taie rondele si se pun deasupra . Intr-un vas(borcan cu capac,cel mai bine) se amesteca mustarul,cimbrul,sosul de soia,sarea,piperul,uleiul si otetul.Se pune capacul borcanului si se agita bine. Se pun ouale tocate si se mai agita Se adauga patrunjelul. Se pune peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE ANDIVE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

 Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Salata de ton cu andive

Salata de ton cu andive

Desfacem andiva, spalam fiecare frunza, le asezam pe un prosop sa se zvante.Lasam deoparte cateva

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 capatina salata verde
  • 6 andive belgiene
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 1/2 lingurita cimbru pisat
  • 2 lingurite sos de soia
  • sare,
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet rosu
  • 2 oua fierte tari tocate
  • 4linguri patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de boeuf cu piept de pui