autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

SALATA DE ANDIVE

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 capatina salata verde, 6 andive belgiene, 2 linguri mustar Dijon, 1/2 lingurita cimbru pisat, 2 lingurite sos de soia, sare,, 6 linguri ulei de masline, 4 linguri otet rosu, 2 oua fierte tari tocate, 4linguri patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe un platou se aranjeaza frunzele de salata andivele se taie rondele si se pun deasupra . Intr-un vas(borcan cu capac,cel mai bine) se amesteca mustarul,cimbrul,sosul de soia,sarea,piperul,uleiul si otetul.Se pune capacul borcanului si se agita bine. Se pun ouale tocate si se mai agita Se adauga patrunjelul. Se pune peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE ANDIVE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de andive cu ton si cartofi

Salata de andive cu ton si cartofi

Se spala cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se lasa

1 vot    0 comentarii
45 min
Salate diverse
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 capatina salata verde
  • 6 andive belgiene
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 1/2 lingurita cimbru pisat
  • 2 lingurite sos de soia
  • sare,
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet rosu
  • 2 oua fierte tari tocate
  • 4linguri patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

bune andivele,eu mai adaug si mere rase sau o lingurita de miere de albine.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de cartofi cu maioneza