Salata de andive

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g andive
  • 150g branza telemea
  • 1 ceapa de apa
  • 1 legatura verdeturi de sezon
  • 1 lingura suc de catina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita pulbere de plante aromatice si condimentare
  • 2 linguri tarate
  • 1 gogosar
  • 10-15 masline negre desarate

Mod de preparare

Andivele spalate se curata eventual de frunzele vestede, se taie fideluta, odata cu ceapa se amesteca cu sucul de catina, uleiul, pulberile, taratele, se rade branza care se presara deasupra, apoi se decoreaza cu felioare de gogosari si masline desarate. Se presara cu verdeturi taiate marunt. Se prepara numai cat se poate consuma la o masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise