Se spală şi se curăţă andivele, după care se taie în lung. Se fierbe carnea curăţată de oase, în apă rece. Se lasă la fiert la foc potrivit, spumuind cu grijă, apoi se acoperă cu un capac, lăsând o deschizătură de un deget, pentru ieşirea aburilor.
Se pun andivele într-un castron, împreună cu maioneza, carnea tăiată fâşii subţiri şi se amestecă bine. Se garniseşte cu pătrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii