Se curata cartofii fierti si se taie felii. Se amesteca otetul, zeama de zarzavat, mustarul si uleiul, se sareaza, se pipereaza, se incorporeaza si patrunjelul taiat mai mare si se toarna marinata astfel preparata peste cartofi. Ceapa curatata se toaca marunt, iar merele - cu sau fara coaja - se taie mai intai in patru, se indeparteaza partea lemnoasa si apoi se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie. - Intr-o tigaie se prajesc cubuletele de bacon, pana ce devin crocante. Se adauga ceapa, se dunstuieste circa 3 minute, dupa care se scot din tigaie si se introduc feliile de mar. Se prajesc si ele 3 minute si se amesteca cu baconul si ceapa. - Se curata andiva, se spala bine si se lasa sa se scurga. Se rup frunzele in bucati mai mari (sau se taie) si se amesteca cu cartofii fierti. Se incorporeaza amestecul de bacon, ceapa si mere, se gusta salata de sare si piper si se serveste cu paine de casa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii